دیزاین و دکوراسیون دستشویی و سرویس بهداشتی
اگر در حال ساختن خانه ای جدید هستید، احتمالا به این فکر کرده اید که چگونه فضای مناسبی را برای دیزاین سرویس بهداشتی اختصاص دهید. با توجه به روند رو به رشد انواع طراحی سرویس بهداشتی، به روز ماندن با تمام طراحی ها دشوار است. به صورت کلی می توان گفت که برخی ممکن است خواهان آن باشند که فضایی جداگانه برای دستشویی، توالت و روشویی اختصاص دهند، برخی نیز خواستار آن هستند که حمام و دستشویی در یک فضا گنجانده شود. در این مقاله در مورد تعدادی از ایدههای شگفتانگیز برای طراحی و دکوراسیون سرویس بهداشتی صحبت خواهد شد که میتوانید از آنها استفاده نمایید.
معرفی سبکهای مختلف دکوراسیون سرویس بهداشتی
بخش های مهم سرویس بهداشتی شامل: دستشویی، توالت، روشویی و آینه می باشد. در صورتی که فضای خانه شما آپارتمانی و کوچک است می توانید سرویس بهداشتی و حمام را یکی کنید، در آن صورت دوش نیز یکی از اجزای اصلی سرویس بهداشتی می شود.
با در نظر گرفتن انواع طراحی های دستشویی، توالت و روشویی، شما می توانید بی نهایت طراحی را برای سرویش بهداشتی داشته باشید، در این بخش چند نمونه از انواع دیزاین سرویس بهداشتی معرفی خواهند شد:
1. دیزاین سرویس بهداشتی مینیمال
اگر فردی هستید که دکوراسیون سرویس بهداشتی مینیمال را برای فضای دستشویی دوست دارید، می توانید طرح های ساده مثل سبک معاصر و صنعتی را انتخاب نمایید. این طراحی نه تنها جذاب به نظر می رسد، بلکه قطعا به صرفه جویی در هزینه ها نیز کمک زیادی خواهد کرد.
2. دکوراسیون دستشویی لوکس
دستشویی و حمام لوکس به سبک میانه قرن بیستم و تلفیقی، به دلیل زیبایی چشم نواز و همچنین فضای آرامش بخش، بسیار جذاب به نظر می رسد. هرچند به دلیل هزینه زیاد این طراحی، ممکن است از خواسته خود چشم پوشی کنید. اما شما می توانید فضای سرویس بهداشتی و فضای حمام را در زیر یک سقف قرار دهید بدون اینکه هزینه اضافی انجام داده باشید و به این ترتیب سبک دلخواه خود را اجرا کنید.
3. طراحی سرویس بهداشتی مدرن
فضای باز حمام همراه با دستشویی و توالت قطعا دکوراسیون سرویس بهداشتی مدرن و شیکی است که طرفداران خاص خودش را دارد. اگر فضای آزادی برای استراحت می خواهید، فضای باز حمام با دستشویی، توالت و یا فضای باز سرویس بهداشتی یکی از بهترین گزینه های سبک مدرن است که می توانید انتخاب کنید. بهترین ویژگی این طراحی آن است که حتی پس از داشتن دستشویی، توالت و فضای حمام مجزا احساس شلوغی نخواهید کرد.
4. دیزاین دستشویی روستایی
لازم نیست طراحی سرویس بهداشتی شما عجیب به نظر برسد تا احساس آرامش کنید. شما می توانید طراحی به سبک روستایی را انتخاب کنید. در این سبک اگر نمی خواهید هزینه زیادی برای سرویس بهداشتی خود صرف کنید، می توانید از دستشویی توالت معمولی به جای مدل فرنگی استفاده کنید.
5. دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک
امروزه تقریباً هر دکوراسیون سرویس بهداشتی مدرنی، دارای دستشویی، توالت و وان در یک مکان است. اگر نمی خواهید برای داشتن فضایی لوکس بیش از اندازه سرمایه گذاری کنید، پس می توانید ایده سرویس بهداشتی جمع و جور را انتخاب نمایید که در آن فضای حمام و دستشویی توالت مشترک است. تنها چیزی که حائل این دو قسمت است دری شیشه ای یا کرکره ای در اطراف دوش است. این طراحی بسیار مناسب آپارتمان های کوچک است. تنها ایراد طراحی سرویس بهداشتی فشرده این است که چون مجبور هستید تمام وسایل مربوطه را در فضای کوچکی بگنجانید، ممکن است کمی به هم ریخته به نظر رسد.
6. طراحی دستشویی با کمد دیواری
اگر همواره خواهان فضایی جمع و جور برای سرویس بهداشتی هستید اما از طرفی دوس ندارید که دکوراسیون سرویس بهداشتی نامرتب به نظر برسد، می توانید از قفسه های دیواری که به صورت ایستاده هستند، استفاده کنید. در این قفسه ها می توان حوله ها، لوازم آرایشی و بهداشتی را به خوبی مرتب کرد.
7. دیزاین سرویس بهداشتی با تم مشکی
در این طراحی شما می توانید سرویس بهداشتی خود را کاملاً مشکی مات کنید. اما سقف را باید سفید نگه دارید. زیرا به انعکاس نور کمک می کند و باعث میشود که سرویس بهداشتی شما کمتر تاریک به نظر برسد. در این سبک کمد، روشویی، دستشویی، توالت و چیزهای دیگر نیز باید سفید باشد.
8. دکوراسیون دستشویی با استفاده از سنگریزه ها
اگر فضای حمام با قسمت دستشویی توالت مجزا است، این طراحی می تواند ایده خوبی باشد. کاشی های سنگریزه، دکوراسیون سرویس بهداشتی مدرن و منحصر به فردی است. بنابراین، کاری که می توانید انجام دهید این است که کاشی های سنگریزه را در فضای اطراف دوش، روشویی و همچنین دستشویی توالت قرار دهید. بقیه فضای سرویس بهداشتی نیز بهتر است کاشی هایی با رنگ خنثی داشته باشند.
دسته بندی سرویس های بهداشتی
سبک های مختلف سرویس بهداشتی از نظر طراحی به عوامل مختلفی مانند اندازه، شکل، مکان و عملکرد فضا بستگی دارد. در واقع، بسیاری از ما سرویس بهداشتی، دستشویی و حمام را بر اساس اندازه دسته بندی می کنیم. مثل دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک و بزرگ. راه دیگری برای طبقه بندی آنها با توجه به محل قرارگیری است: متصل یا غیر متصل به بخش های مختلف خانه. با این حال، اگر بخواهیم سرویس بهداشتی ها را بر اساس عملکرد دسته بندی کنیم، در گروه های زیر قرار می گیرند:
1. سرویس بهداشتی بزرگ (مستر)
مکان: متصل به اتاق خواب اصلی است.
عملکرد: برای حفظ حریم خصوصی در نظر گرفته شده است و میزان خاصی از تجمل در دیزاین سرویس بهداشتی بزرگ به کار رفته است، زیرا بزرگ ترین سرویس بهداشتی موجود در خانه در نظر گرفته می شود.
کاربرد و اجزا: به طور معمول سرویس بهداشتی بزرگ شامل: وان یا اتاقک مخصوص دوش، دستشویی، توالت، روشویی دوگانه و کمدهای مجزا خواهد بود. روشویی دوگانه (مخصوص خانم و آقا) یکی از بهترین ایدهها در طراحی سرویس بهداشتی بزرگ است، مخصوص زوج ها طراحی شده است و هر کدام روشویی و فضای کمد مخصوص خود را دارند. در واقع، این دو روشویی تضمین میکند که زوج ها به هنگام صبح که برای سرکار رفتن عجله دارند، برای آینه دعوا نکنند!
علاوه بر این، بیشتر مردم در دیزاین آن روی نورپردازی محیط و کانترهای مخصوص روشویی سرمایه گذاری می کنند. حوض مرمری شیک یا یک روشویی زیبا به همراه کاشی کاری های فلزی ایده خوبی برای استفاده در دیزاین سرویس بهداشتی اصلی است. طاقچه های توکار چوبی نیز ایده خوبی برای دکوراسیون فضا و قراردادن گلدان و عود است.
2. سرویس بهداشتی دوم
مکان: می توان آن را به اتاق خواب دوم (نه اتاق خواب اصلی) متصل کرد.
عملکرد: این سرویس بهداشتی بین بچه ها یا سایر اعضای خانواده مشترک است. اندازه آن از سرویس بهداشتی اصلی کوچکتر است.
کاربرد و اجزا: دامنه دیزاین دستشویی دوم به این بستگی دارد که چه کسی از آن استفاده می کند. اگر بین یک یا چند کودک به اشتراک گذاشته میشود، میتوانید از رنگهای روشن، پردههای دوش غیر رسمی (که طرح حیوانات و چیزهای عجیب غریب دارند) قفسههایی که در دسترس کودکان هستند استفاده کنید. با این حال، اگر اعضای مسن خانواده نیز از آن استفاده میکنند، در دیزاین دستشویی دوم باید به ویژگیهای ایمنی مانند کاشیهای ضد لغزش، دستهها و روشنایی مطلوب دقت کرد. برای ایجاد نور بیشتر استفاده از سقف های شیشه ای ایده بسیار خوبی است. سقف شیشه ای با نور پس زمینه، تمام طول حمام را به یکباره روشن می کند.
در دکوراسیون دستشویی دوم یکی از کاربردیترین ایدهها آن است که از طاقچه، به جای کمد و کابینت استفاده شود، بدین صورت که طاقچه ها داخل دیوار، درست بالای دستشویی توالت حکاکی شده باشند. ایده دیگر استفاده از آینه های بزرگی است که در فضای پشتی آینه قفسه هایی برای قرار دادن اشیا و وسایل طراحی شده است. این ایده ها باعث صرفه جویی فوق العاده ای در فضای سرویس بهداشتی ثانویه می شود.
3. نیم سرویس بهداشتی
مکان: این نوع حمام در قسمت های مشترک خانه مجاور اتاق نشیمن یا غذاخوری قرار دارد.
عملکرد: به منظور استفاده مهمانان است، تا سر و صورت خود را آب بزنند. از لحاظ اندازه معمولاً نصف سرویس بهداشتی های معمولی هستند.
کاربرد و اجزا: نیم سرویس بهداشتی ها معمولاً دارای یک دستشویی و یک روشویی است که نورپردازی آن به خوبی رعایت شده است. دوش یا قسمت های مربوط به حمام در این سرویس بهداشتی وجود ندارد زیرا در اینجا هیچ کاربردی ندارند. همچنین، ممکن است روشویی های فانتزی از جنس سنگ های گرانبها، کاشی کاری های شیک و رنگارنگ را در دیزاین و دکوراسیون نیم سرویس بهداشتی ببینید، زیرا قرار است مهمان ها از آنها استفاده کنند.
هدف اصلی نیم سرویس بهداشتی که به آن اتاق پودر هم می گویند، آبی به سرو صورت زدن مهمانان است. بنابراین یک آینه گرد بزرگ ایده جالبی در دیزاین نیم سرویس بهداشتی است تا مهمانان خانم برای تجدید و چک کردن آرایش خود از آن استفاده کنند. علاوه بر این، قرار داد نور آویز زیبا و مجلل در گوشه ای از فضا عالی است، زیرا فضا را روشن و چشمگیر می کند!
4. ربع سرویس بهداشتی
در دکوراسیون ربع سرویس بهداشتی ها، که اغلب کمدهای کاربردی یا دوش های کاربردی نامیده می شوند، معمولاً فقط یک جزء حمام، یا دوش یا دستشویی، توالت را جای می دهند. حمام های یک چهارمی در بیشتر موارد به صورت جدا در سطح پایینی خانه قرار دارند و به افراد اجازه می دهند قبل ورود به کل خانه به بهداشت شخصی خود توجه کنند.
5. سرویس بهداشتی کامل
سرویس بهداشتی های کامل می توانند چیدمان مرکزی یا جانبی باشند. در دیزاین سرویس بهداشتی کامل با چیدمان جانبی، سینک، دستشویی، توالت، وان یا دوش طراحی شده است که همگی در امتداد یک دیوار نصب شده اند. در طراحی سرویس بهداشتی کامل با چیدمان مرکزی نیز اجزا بر روی دو دیوار هستند، دستشویی، توالت و سینک در یک دیوار و وان یا دوش در دیوار دیگری قرار گرفتهاند. دکوراسیون دستشویی های مرکزی معمولا طوری طراحی شده اند تا بتوانید به راحتی به تمام اجزای حمام دسترسی داشته باشید.
نتیجه گیری در مبحث دیزاین و دکوراسیون دستشویی و سرویس بهداشتی
همانطور که اشاره کردیم بخش های مهم سرویس بهداشتی شامل: دستشویی، توالت، روشویی و آینه می باشد. بسته به فضایی که شما می خواهید به سرویس بهداشتی اختصاص دهید، می توانید انواع مختلفی از دکوراسیون دستشویی را به کار ببرید. کاربردی ترین دکوراسیون سرویس بهداشتی مدرن با توجه به کارکرد آن عبارتند از: سرویس بهداشتی بزرگ (مستر)، سرویس بهداشتی دوم، نیم سرویس بهداشتی. به ترتیب اولی مختص پدر و مادر خانواده، دومی مختص بچه ها و سایر اعضای خانواده است و سومی که مخصوص مهمانان است.
Aria Marz Real Estate Network 2020-2023 ©