دیزاین و دکوراسیون اتاق کار در منزل
اتاق کار، فضایی بسیار کاربردی است و در واقع باید چنین هم باشد. این بدان معناست که افزودن هر دکوری به طراحی اتاق کار که عملکردی ندارد، دشوار است. اتاق کار منزلتان می تواند فضایی برای اداره کسب و کارتان باشد، فضایی برای دورکاری یا صرفاً گوشه ای برای پرداخت قبوض و سازماندهی برنامه هایتان باشد. در هر صورت شما سزاوار بیش از یک میز فلزی و صندلی اضافی هستید که در گوشه ای قرار داده شده است. اجزای اساسی در طراحی و دیزاین اتاق کار شامل: میز با اندازه مناسب، صندلی راحتی و نور کافی است. قبل از انتخاب سبک مورد نظر در مورد هدفی که میخواهید فضای کاری شما به آن خدمت کند فکر کنید و بر اساس آن تزئین کنید! بسته به نوع کاری که انجام میدهید، ممکن است بخواهید رنگهای خنثی و گرمتری را به جای رنگهای روشن در نظر بگیرید. رنگ های گرم می تواند به تمرکز و آرامش کمک کند، در حالی که رنگهای روشن می تواند به ایجاد انرژی و الهام بخشی کمک کند. اگر شما از فضای کافی برای دکوراسیون اتاق کار در منزل برخوردارید، سعی کنید میز و صندلی را کنار دیوار قرار ندهید و به گونه ای انتخاب نمایید که قابلیت جا به جایی داشته باشد. هر چه میز خود را به سمت مرکز اتاق بیرون ببرید، احساس مهم تری خواهید داشت!
معرفی انواع طرح ها و ایده های دکوراسیون اتاق کار
در این مطلب قصد داریم انواع مد روز طراحی اتاق کار را شرح دهیم، از جزئیات صنعتی گرفته تا جزئیات مربوط به فضای باز. شما می توانید از این ایده ها برای دکوراسیون اتاق کار مدرن، کاربردی، شیک و لاکچری الهام بگیرید.
1. دیزاین اتاق کار به سبک صنعتی
اگر سبک صنعتی را تنها برای یک اتاق از منزل تان در نظر گرفته اید، بدون شک آن اتاق مربوط به اتاق کارتان است. اشیای رسمی و جدی، طرحهای کاربردی و طرح طبقهای با مفهوم باز، محیطی آرام و در عین حال ایدهآل برای هر کار و پروژه مطالعاتی ایجاد میکنند (از تحقیقات انفرادی گرفته تا ارائههای دسته جمعی). برای شروع دیزاین اتاق کار به سبک صنعتی می توانید قفسه کتاب فلزی کهنه نما به سبک صنعتی را امتحان کنید. چنین قفسه هایی ظاهر مینیمالیستی واضحی ایجاد میکند و در عین حال روکش فرسوده، جذابیت سبک روستایی به آن می بخشد.
برای بهره مندی از طرح های متمرکز، لازم نیست که معمار باشید. سبکی منظم، بدون درهم ریختگی و کارکردگرا که از سبک صنعتی الهام گرفته شده است به کاهش حواس پرتی و حفظ بهره وری کمک می کند.
2. دکوراسیون اتاق کار کوچک
فقط به این دلیل که فضای شما کوچک است، به این معنی نیست که باید حتما دکوراسیون اتاق کار ساده ای داشته باشید. به دنبال طرحهای معاصری باشید که عملکرد فضا را به حداکثر میرسانند، استفاده از الگوهای سیاه نمایی برای صرفه جویی در فضا مناسب است. برای این کار حتما فضای کشو، قفسه و کف اتاق را در نظر بگیرید.
اگر اتاق اختصاص داده شده دارای گوشه است، از گوشه ها برای گذاشتن میز دیواری و قفسه های دیواری استفاده کنید.
3. طراحی اتاق کار به سبک تلفیقی
چه کسی می گوید که دفتر کار خانگی باید حتما رسمی و جدی باشد؟ رنگها، شکلها و اندازههای میز و صندلیهای خانه در حال حاضر تقریباً نامحدود هستند، گزینههای شما نیز برای طراحی آنها نامحدود است. پس شما می توانید عناصر سبک های مختلف را با هم ترکیب کنید و سبک منحصر به فردی برای خود بسازید. به عنوان مثال، میز چوبی اصیل و صندلی لوکس از چرم مصنوعی، نه تنها در گوشه اتاق کار با سبک سنتی یکپارچه ترکیب می شود، بلکه به آن جان می بخشد! استفاده از مبل دو نفره ای با طراحی راه راه و لوستر کریستالی شیک، نمونه ای از تلفیق سبک معاصر و سنتی است و فضایی فوق العاده دنجی را ایجاد می کند.
4. دیزاین اتاق کار به سبک فضای باز
لازم نیست دفتر داخلی خود را ترک کنید تا از مزایای تجدید قوا در زیر نسیمی خنک در یک روز گرم بهره مند شوید. به سادگی میز و صندلی خود را طوری قرار دهید که رو به در یا پنجره ای باشد که به حیاط خلوت یا ایوان باز می شود. برای اینکه دیزاین اتاق کار خود را در راستای احساس نسیم و مناظر طبیعی نگه دارید، از مواد شفاف، بافت های مینیمالیستی و رنگ های ارگانیک استفاده کنید. چراغ رومیزی آهنی به همراه میز تحریر شیشه ای و چوبی، به اندازه کافی جسارت را ارائه می دهد تا منظره و هوای آزاد را تکمیل کند و در عین حال شما را بر روی کار مورد نظر متمرکز کند.
5. دکوراسیون اتاق کار با الهام بصری
استفاده از سبک منحصر به فرد شما در دکوراسیون اتاق کار، تنها جنبه زیبایی شناسی ندارد، استفاده از سبکی مخصوص شما می تواند به تقویت تفکر خلاق کمک کند، و هیچ راهی بهتر از استفاده از عناصر تزئینی که شخصیت شما را منعکس می کند برای دریافت این احساس الهام بخش وجود ندارد. برای حفظ این جریان خلاقانه بدون پرت کردن حواس شما از کار (یا به هم ریختن فضای کاری)، رنگ ها را پررنگ و طرح ها را ساده و مینیمال نگه دارید.
6. طراحی اتاق کار به سبک مدرن
برای دکوراسیون اتاق کار مدرن از ترکیب مواد ترسی نداشته باشید، فلز، چوب، چرم، شیشه و حتی مجسمه ای کریستالی را می توانید با هم ترکیب کنید تا دکوراسیون اتاق کار شیک و مدرنی ایجاد کنید. استفاده از تعداد کمی گل و گیاه طبیعی نیز برای این سبک مناسب است. اتاق کاری خیره کننده با دیوارهای سفید و تمیز، قفسه های کتاب تعبیه شده و یک میز چوبی از عناصر دارای کاربرد در سبک مدرن هستند.
7. دیزاین اتاق کار به سبک سنتی
چوب مرغوب با روکشی از کاج همیشه کلاسیک است و به اندازه کافی حالت دنج را برای اتاق کار و مطالعه در منزلتان ایجاد می کند. ست کردن کف اتاق با کاغذ دیواری و کاربرد پردههایی متضاد با دیوارهای سفید، میز خاکستری و صندلیهای پشت بلند چرمی به رنگ مشکی یا مخملی، فرش دست بافت بژ رنگ، پرده های شکلاتی رنگ انتخاب های مناسبی برای دکوراسیون اتاق کار سنتی است. آویز سقفی و استفاده از پوست گاو نیز به عنوان عناصری قابل افزودن به فضای اتاق هستند. برای مثال می توانید از پوست گاو قهوهای و سفید که روی قالیچه ای با طرح علفدریایی قرار گرفته است و طرح آن با چاپ روی صندلی هماهنگ است استفاده کنید. تم های نارنجی و طلایی سوخته پالت رنگ تمیزی را به سبک سنتی اضافه می کنند.
8. دکوراسیون اتاق کار به سبک میانه قرن بیستم
دیزاین اتاق کار سبک میانه قرن بیستم بدین صورت است: قفسه های کتاب برجسته و وسایل چرمی، میزی با روکش مرمر و لوستری با طرح ساعت شنی مشکی مات.
نکات مهم برای دیزاین و دکوراسیون اتاق کار
1. مکان اتاق کار را به درستی انتخاب نمایید.
از آنجا که احتمالاً ساعتهای زیادی را در اتاق کار خود سپری خواهید کرد، بنابراین در اختصاص دادن فضا به خود سخت نگیرید. با به کار بستن یکسری ایده های هوشمندانه مجبور نیستید اتاق کاری خود را صرفاً به این دلیل که در فضای کوچک زندگی می کنید نادیده بگیرید. ازدحام، شلوغی و توانایی خود برای مقاومت در برابر عوامل حواس پرتی را در نظر بگیرید. آیا در شلوغی بهتر کار می کنید یا اتاق کار شما باید در فضایی آرام قرار گیرد؟
2. عملکرد را به خاطر سبک نادیده نگیرید.
در دکوراسیون اتاق کار در منزل، میزها و قفسه ها باید در خدمت شما باشند، نه برعکس. قبل از سرمایه گذاری در مبلمان، به جریان کاری و مواردی که در دسترس دارید دقت کنید و سپس به دنبال قطعاتی باشید که هم زیبا و هم کاربردی باشند. مبلمان اداری خانه باید به جای جلوۀ «اطاقک بی روح» مکمل اتاق های دیگر خانه شما باشد. اگر خانه شما سبک سنتی دارد، اگر فضای کافی دارید، چوب گرم و صندلی های نرم و راحت یا مبل دونفره ایده آل هستند. در دکوراسیون اتاق کار مدرن می توان از قطعات هنری یا مبلمان فلزی مدرن استفاده نمود.
3. برای خرید یک صندلی عالی در اتاق کار هزینه کنید.
از آنجا که قرار است ساعت ها روی صندلی اتاق کار خود بنشینید. صندلی زیبا با ارگونومی صحیح و راحت ارزش زیاد هزینه کردن را دارد.
4. دیوارها را با رنگی که دوست دارید رنگ آمیزی کنید.
«بژ اداری» را فراموش کنید، شما به رنگی نیاز دارید که باعث ایجاد انگیزش برای کار شود و موتور محرکه شروع یک روز کاری شود. مثلا ممکن است برخی افراد، برای دیزاین اتاق کار از رنگ های روشن و شادی مانند نارنجی، آبی دریایی و یا سبز لیمویی استفاده نمایند. سبز رنگی است که به خاطر ویژگی های آرام بخش و محرک، بهره وری اش شناخته شده است، بنابراین منطقی است که تم رنگی محبوب برای دکوراسیون اتاق کار، مدرن باشد. پس بهتر است از قبل بدانید که چه رنگ های خاصی می تواند بر خلق و خوی شما تأثیر بگذارند.
5. برای خود در اتاق کار یک منظره زیبا ایجاد کنید.
وقتی از کامپیوتر به بالا نگاه می کنید، میز را در جایی قرار دهید که بتوانید به چیزی جالب تر از یک دیوار خالی خیره شوید. نور طبیعی پنجره، ایده آل است، اما اگر در فضایی بدون پنجره هستید، می توانید برای دیزاین اتاق کار از عکسی زیبا بالای میزاستفاده کنید، یا صندلی خود را رو به در قرار دهید.
6. لوازم جانبی مناسب را انتخاب کنید.
برای دیزاین اتاق کار از وسایل جانبی ای استفاده کنید که حس راحتی اتاق کار شما را افزایش می دهند. مانند یک لیوان زیبا برای جا مدادی، دفترچه یادداشت های روز، برگه های یادداشت و سبد زباله تزئینی. تابلوی اعلانات خود را با پارچه ای زیبا بپیچید و قفسه های کتاب خود را پشت پرده ای ساخته شده از همان پارچه پنهان کنید. نقاشی های الهامبخش را روی دیوارها آویزان کنید، خواه شامل آثار هنری قاببندی شده کودکان تان باشد یا یک نقاشی کلاسیک.
7. سازماندهی عمودی و افقی اتاق کار را در نظر بگیرید.
معمولا بسیاری از اتاق کارهای خانگی در متراژ مناسب وجود ندارند، بنابراین استفاده کارآمد از فضا برای دیزاین اتاق کار ضروری است. قفسه های شناور را به دیوارها آویزان کنید تا کاغذها و تجهیزات اداری اضافه را از روی میز بردارید و از قفسه های عمودی چند طبقه روی میز استفاده کنید تا کاغذهای مهم را در دسترس قرار دهید. اگر داشتن رومیزی تمیز را ترجیح می دهید، کشویی برای کاغذهای «کار» خود تعیین کنید.
8. بر تجهیزات الکترونیکی خود مسلط شوید.
هنگام دکوراسیون اتاق کار، برای زیباسازی رایانه، چاپگر و تلفن، کار زیادی نمی توانید انجام دهید، اما می توانید سیم های ناخوشایند را پنهان کنید. از نزدیک بودن میز و تجهیزات تان به پریزها و دسترسی آسان به پریز برق اطمینان پیدا کنید. سیم ها را روی میز در یک پوشش پارچهای قرار دهید و از کلاهی پلاستیکی یا فلزی استفاده کنید که به هدایت سیمها با ایجاد سوراخی در میز کمک میکند و آنها را زیر آن پنهان میکند.
9. نور کافی در اتاق کار ایجاد نمایید.
در دکوراسیون اتاق کار در منزل مطمئن شوید که دفتر شما از نور کافی برای کاهش فشار چشم و جلوگیری از سردرد برخوردار است. مانیتور کامپیوتر را طوری قرار دهید که هیچ تابشی از پنجره یا نور بالای سر نباشد و لامپی کوچک برای روشنایی روی میز کار قرار دهید.
نتیجه گیری در مبحث دیزاین و دکوراسیون اتاق کار
اتاق کار شما قرار نیست فضایی جدی و کسل کننده باشد. برای اینکار می توانید از سبک صنعتی و ساده استفاده کنید، اما بهتر است از سبک های اداری که اغلب رنگ بژ و کرم به کار می برند خودداری کنید. اتاق کار جایی است که شما قرار است ساعت ها بنشینید و کار و مطالعه کنید، پس بهتر است سبکی را برای دیزاین اتاق کار انتخاب نمایید که متناسب با خلق و خوی شما باشد و باعث ایجاد انگیزه در شما گردد. صندلی راحتی و نور کافی از اجزای اساسی در انتخاب هر نوع سبکی است.
Aria Marz Real Estate Network 2020-2023 ©