.تغییر کاربری اراضی یکی از معضلات رایجی است که سازمان مدیریت امور اراضی با آن مواجه شده است. متاسفانه بسیاری از صاحبان اراضی کشاورزی تمایل دارند تا کاربری زمین خود را تغییر دهند. به عنوان مثال کاربری زمین را از کشاورزی به مسکونی تغییر میدهند. دلیل آن هم نیازی به توضیح ندارد و اظهر من الشمس است!
فهرست سرتیتر مطالب در مقاله: پرونده 12 اراضی در کمیسیون ماده 21 استان تهران بررسی میشود!
سازمان امور اراضی کشور
03 شهریور 1403
مدیر امور اراضی استان تهران از بررسی ۱۲ پرونده در کمیسیون ماده ۲۱ استان خبر داد. به گزارش روابط عمومی مدیریت امور اراضی استان تهران، یداله مظاهری گفت: چهارمین نشست کمیسیون ماده ۲۱ استان با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران و سایر اعضادر استانداری استان تهران برگزار شد.
وی افزود: ۱۲ پرونده از شهرستانهای شهریار، فیروزکوه، ری، پردیس، دماوند و ورامین برای اجرای زیرساختهای بخش کشاورزی و غیرکشاورزی در این جلسه بررسی و شد.
بیشتر بخوانید: تغییر کاربری زمین کشاورزی به مسکونی، همه آن چیزی که باید بدانید |
ایسنا
2 شهریور 1403
۱۲ پرونده درباره درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در استان تهران بررسی میشوند. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران از بررسی و تعیین تکلیف ۱۲ پرونده در کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی این استان خبر داد.
به گزارش ایسنا، میرمحمد غراوی از برگزاری چهارمین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران با حضور جبرائیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، یدالله مظاهری مدیر امور اراضی استان تهران، غلام عباس بازگشت معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران و سایر اعضا خبر داد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران گفت: در این نشست ۱۲ فقره پرونده در مورد درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.
تغییر اراضی در شهرستانها
غراوی عنوان کرد: پرونده های مورد بررسی مربوط به شهرستان های شهریار، فیروزکوه، ری، پردیس، دماوند و ورامین بودکه به منظور اجرای زیرساختهای بخش کشاورزی و غیرکشاورزی در این جلسه بررسی و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفتند.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ ها در هر استان بر عهده کمیسیونی مرکب از رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مدیر امور اراضی، رئیس سازمان مسکن و شهرسازی، مدیرکل حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل میشود.
خبرگزاری مهر
1 شهریور 1403
به گزارش خبرگزاری مهر، میرمحمد غراوی ظهر پنجشنبه از برگزاری چهارمین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران با حضور جبرئیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، یدالله مظاهری مدیر امور اراضی استان تهران، غلام عباس بازگشت معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران و سایر اعضا خبر داد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران گفت: در این نشست ۱۲ فقره پرونده در مورد درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.
غراوی عنوان کرد: پروندههای مورد بررسی مربوط به شهرستانهای شهریار، فیروزکوه، ری، پردیس، دماوند و ورامین بود که به منظور اجرای زیرساختهای بخش کشاورزی و غیر کشاورزی در این جلسه بررسی و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفتند.
اراضی زراعی
بر اساس این گزارش طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مدیر امور اراضی، رئیس سازمان مسکن و شهرسازی، مدیرکل حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل میشود.
خبرگزاری کار ایران
1 شهریور 1403
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران، از بررسی و تعیین تکلیف ۱۲ پرونده در کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی این استان خبر داد.
به گزارش ایلنا، میرمحمد غراوی ظهر پنجشنبه از برگزاری چهارمین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران با حضور جبرئیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، یدالله مظاهری مدیر امور اراضی استان تهران، غلام عباس بازگشت. معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران و سایر اعضا خبر داد.
جهاد کشاورزی
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران گفت: در این نشست ۱۲ فقره پرونده در مورد درخواست. تغییر کاربری اراضی کشاورزی مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.
غراوی عنوان کرد: پروندههای مورد بررسی مربوط به شهرستانهای شهریار، فیروزکوه، ری، پردیس، دماوند و ورامین بود. که به منظور اجرای زیرساختهای بخش کشاورزی و غیر کشاورزی در این جلسه بررسی و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفتند.
بر اساس این گزارش طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مدیر امور اراضی، رئیس سازمان مسکن و شهرسازی، مدیرکل حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است. که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل میشود.
وزارت کشور
1 شهریور 1403
حدود دوازده پرونده در مورد تغییر کاربری اراضی در کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان مطرح و بررسی شد. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران از بررسی و تعیین تکلیف ۱۲ پرونده در کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی این استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی استانداری تهران. میرمحمد غراوی ظهر پنجشنبه از برگزاری چهارمین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران. با حضور جبرائیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، یدالله مظاهری مدیر امور اراضی استان تهران غلام عباس بازگشت. معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران و سایر اعضا خبر داد.
بیشتر بخوانید: آکادمی مشاوران املاک آریا مرز |
اراضی کشاورزی
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران گفت.: در این نشست ۱۲ فقره پرونده در مورد درخواست. تغییر کاربری اراضی کشاورزی مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.
غراوی عنوان کرد.: پرونده های مورد بررسی مربوط به شهرستان های شهریار، فیروزکوه، ری، پردیس، دماوند و ورامین بود. که به منظور اجرای زیرساختهای بخش کشاورزی و غیرکشاورزی در این جلسه بررسی و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفتند.
براساس این گزارش طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مدیر امور اراضی، رئیس سازمان مسکن و شهرسازی، مدیرکل حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است. که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می شود.
سخن پایانی
همانطور که در اخبار آمده کمیسیون ماده 21 استان تهران در حال بررسی تغییر کاربری برخی از اراضی است. اما بسیاری از شهروندان از این امر راضی نیستند. طوری که برخی از ساکنین شهر دماوند اذعان دارند. که اراضی موجود در دماوند و شهر آبسرد همچنین جابون گیلاوند همه برای کشاورزی مناسب بودند. اما اکنون بیشتر آنها تغییر کاربری داده و ویلا سازی شدند.